Epoxy gulve til privat eller erhverv

Vores epoxy gulve benyttes til industri områder

Epoxy gulve er lavet af hærdeplast, hvor bindemidlet er en lav- eller højmolekylær epoxyresin, som hærder ved tilsætning af en hærdekomponent. Typisk kaldes hærdekomponenter for A og B epoxy resin.

Vores gulv kan benyttes i hårdt belastede industri områder, hvor der samtidig stilles krav til rengøringsvenlighed, skridsikkerhed og hygiejne. Som f.eks. værksteder, lagerlokaler, slagterier, bagerier og industriproduktion. Men epoxy er også velegnet til det repræsentative udstillings- og kontor miljø, da de kan også bruges som fugtspærre på områder, hvor der kan opstå fugt problemer.

Der findes mange forskellige former for epoxy gulve-løsninger da

– de er skridsikre
– de har glatte og blanke overflader
– de kan benyttes som overflademaling
– de kan bruges som en fugtspærre

Revner og huller på et eksisterende gulv kan hurtigt fikses med epoxy mørtel inden udlægning af nyt. Ønskes der en holdbar og stærk reparation af det eksisterende gulv, er epoxy løsningen.

Rengøring og vedligeholdelse af et epoxy gulv er nemt og håndterligt. Gulvene rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Har epoxygulvet brug for at blive frisket op, så kan dette gøres meget hurtigt, nemt og billigt med epoxy.

Fordelene ved epoxy gulve er at:

– de er slidstærke
– de er modstandsdygtige overfor kemikalier
– de er rengøringsvenlige
– de fås i mange forskellige farver

Et epoxy gulvs tykkelse ligger omkring 1-6 mm, og har en overflade, der rækker fra det helt glatte til et meget rustikt og skridsikkert design.

Gulv af epoxy er den nye NewYorker-stil

Gulvene er ved at møve sig ind hos private personer. Årsagen er et gulv i epoxy passer godt ind i den moderne indretningsstil, det må gerne være lidt råt og industrielt, som netop epoxy gulve kan være.

Pas på - læg ikke selv gulve af epoxy - overlad det til en ekspert!

Overvejer du et unik råt gulv, er det noget du ikke bør rode med selv, da der er tale om tokomponentmaterialer, der skal blandes i de rette forhold og mængder, og hærder hurtigt, når det hældes på overfladen.

Vi hjælper både private og virksomheder med at få deres epoxy gulve – kontakt os idag .